Onder de mediterrane zon

Book design of the cookbook Onder de mediterrane zon

Hard cover 304 pages, 21,0 x 26,0 cm. Expected: August 2018 by Nijgh & Van Ditmar

Nadia and Merijn traveled from Spain and southern Italy via Morocco, Tunisia, Algeria and Libya to Lebanon. As others take photographs during traveling, Nadia and Merijn remembered dishes and flavours. Under the Mediterranean sun, is culinary richness and diversity and lots of good food!

Nadia en Merijn reisden van Spanje en Zuid-Italië via Marokko, Tunesië, Algerije en Libië door naar Libanon. En zoals anderen foto’s maken op reis, onthielden zij gerechten en smaken. Onder de mediterrane zon is voor hen culinaire rijkdom, verscheidenheid en gelijkenis. En heel veel lekker eten.
Auteur: Nadia Zerouali, Merijn Tol
Uitgeverij: Nijgh & van Ditmar / Nijgh Cuisine
NUR: 440, 442
Hardcover
ISBN: 978 90 38 055 59
Prijs: € 29,99
Fotografie: Sven Benjamins
Vormgeving: Wunderwald – Baukje Stamm
Illustraties: Rosa Vitalie