TLV Cookbook

Save

Save

Save

Book design of the cookbook TLV

Hard cover 328 pages, 21,0 x 26,0 cm. Release: March 2018 by Nijgh & Van Ditmar

Nowhere is life more exuberant than in Tel Aviv, the happiest and most tolerant city in the Middle East. The inhabitants are young, creative and radiate an unbridled zest for life. Tel Aviv is a culinary paradise. That already starts on the street, with unsurpassed fast food like chamois, falafel and sabich.
Chefs in the restaurants make grateful use of the rich eating traditions of the immigrant population. The result is an inventive kitchen without rules and taboos.
TLV is a cookbook, reading book and travel guide. A culinary declaration of love.

In Dutch: Nergens wordt het leven uitbundiger dan in Tel Aviv, de vrolijkste en tolerantste stad van het Midden-Oosten.
De inwoners zijn jong, creatief en stralen een tomeloze levenslust uit. Tel Aviv is een culinair paradijs. Dat begint al op straat, met onovertroffen fastfood als choemoes, falafel en 
sabich. In de restaurants maken de chefs dankbaar gebruik van de rijke eettradities va de immigrantenbevolking. Het resultaat is een inventieve keuken zonder regels en taboes.
TLV  is een kookboek, leesboek en reisgids ineen. Een culinaire liefdesverklaring.
Auteur: Jigal Krant
Uitgeverij: Nijgh & van Ditmar
NUR: 440
Hardcover
ISBN: 9789038803548
Prijs: € 34,99
Publicatiedatum: 20-3-2018
Fotografie: Vincent van den Hoogen
Vormgeving: Wunderwald – Baukje Stamm
Projectbegeleiding & Eindredactie: Petra de Hamer
Culinaire correcties: Ingrid van Koppenhagen
 www.tlv-kookboek.nl